(SPORT)DIËTISTENPRAKTIJK
RUTH VANDERHEYDEN

Nieuwe collega – Manou

Nieuwe collega bij Diëtiste Pelt

Wij hebben een leuk nieuwtje over de praktijk! Sinds kort hebben we er een nieuwe collega bij: Manou. Dit betekent dat we bij het team Diëtiste Pelt met z’n drieën zijn, joepie!

Wie is Manou?

Ik stel me graag even voor. Mijn naam is Manou en net zoals de praktijk heb ik een anti-dieetvisie. Ook bij mij leer je hoe je een gezonde levensstijl kunt hebben zonder een dieet te volgen. Naast het werk ga ik graag leuke dingen doen met vrienden en familie! Dit gaat vaak gepaard met lekker eten en drinken! Om hierin een balans te vinden, wil ik je graag helpen.

Naast mijn werk bij Dietiste Pelt, ben ik ook werkzaam bij het Universitaire Ziekenhuis van Leuven. Dit zorgt voor veel afwisseling en voldoende uitdaging!

Ook wil ik mezelf steeds blijven bijscholen. Momenteel volg ik de opleiding tot diabeteseducator aan de UCLL in Genk. Daarnaast neem ik regelmatig deel aan een webinar of bijscholing. Op deze manier breid ik mijn kennis uit op verschillende vlakken. Deze ervaringen en kennis kan ik zeker gebruiken om jou op een goede manier te begeleiden.

Wil jij graag persoonlijke begeleiding? We helpen je graag! Bekijk het aanbod op de website.

 

Tot snel!

Team Diëtiste Pelt