(SPORT)DIËTISTENPRAKTIJK
RUTH VANDERHEYDEN

Ons laagdrempelig aanbod

​Doordat we (op de dag van schrijven 1/10/2024) al 6 jaar bestaan, hebben we al heel wat gemaakt om jou op een laagdrempelige manier te mogen helpen. Het leek ons leuk om een handig overzichtje te maken, zodat je zelf kan kijken wat jou kan helpen om je doelen te bereiken. Heb je een andere vraag voor ons? Stuur gerust een mailtje via het contactformulier. 

Bemerking: Als je dit op een later moment leest (na oktober 2024), kan het zijn dat het aanbod niet meer volledig up-to-date is. Hierdoor kan het zijn dat bepaalde linkjes niet meer werken. Hou zeker de website in het oog voor ons laatste nieuwe aanbod. 

Overzicht: gratis en laagdrempelig aanbod

1. Video om fit te worden

Met deze video leer je in 30 minuutjes hoe je in drie eenvoudige stappen fit kan worden.

2. SOS snackplan

Met dit handige plan leer je eindelijk jouw snackgedrag de baas kunnen.

3. Stappenplan gezond & energiek leven

Graag een kant-en-klaar stappenplan om een fitte levensstijl te krijgen die bij jouw past? Dan is dit stappenplan een aanrader!

4. Lunchgids

In deze gids staan lekkere lunchrecepten maar ontdek je ook waaruit een voedzame lunch bestaat om meteen zelf aan de slag te kunnen.

5. Masterclass om fit te BLIJVEN

Voor maar €12,97 krijg je onverwachte en super belangrijke tips om ook daadwerkelijk fit te blijven.

6. Receptenbundel

Met de receptenbundel ‘smaakvol genieten’ kan jij gezond en makkelijk koken voor ontbijt, lunch en avondeten. voor €17 krijg je 50 recepten, dus voor ieder wat wils!

l

 

Wil jij graag persoonlijke begeleiding? We helpen je graag! Bekijk het aanbod op de website.

 

Tot snel!

Team Diëtiste Pelt